HOME

 

Välkommen  *               

Välkommen på LazArts.com!

"...Om man tittar på en skulptur eller en scen som är målad på en vas, så är det lätt att identifiera en olypisk athlet på grund av athletens nakthet. Faktiskt, athleterna var alltid nakna, för både training och tävling. Deras kroppar, formad av övningar, var utmärkta modeller för skulptörer och bildkonstnärer som tog inspiration för deras arbeten direkt från athleterna och deras rörelser medan de gjorde sport.
Skönheten av den nakna kroppen var ansett som en reflektion av skönheten inuti och för att illustrera harmonin mellan kropp och tankar
..."

(History of the olympic games. Olympic Museum and Studies Centre, Lausanne, 2002)

 

* Den här hemsidan innehåller material av konstnärlig nakenhet. För att hålla med lagen borde barn under 18 år inte besöka denna sidan. Om du är under 18 år, var god och fortsätt inte längre att utforska dnna hemsidan. Om du ändå gjör det, tar jag inget ansvar.

Den svenskpråkiga versionen av www.LazArts.com är ännu i konstruktion. Inte översatta sidor är bara tillgängliga på det engelska original. Tack så mycket för din förståelse.

 

(Senast uppdaterad: Juni 23, 2020)

För övrigt...

...medan du är här, varför klickar du inte på den DIGITALLY IMPORTED - länk där nere och njutar även mera på din visit här på LazArts.com, medan du lyssnar på fina chillout klangar, som kommer att bli din unika soundtrack under din besök.

Digitally Imported, Chillout Channel 32k DIGITALLY IMPORTED är en web radio-station i New York, specialiserad på elektronisk musik, men spelar också många andra stiler. (Media Player behövs)